Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Even heerlijk wegdromen? Een gladdere, zachtere huid zonder mee-eters en onzuiverheden? Boek één van de vele facials bij Tiga Beauty&Spa, alleen óf gezellig samen met een vriend of vriendin!

Elke huid is anders

Onze specialisten weten wat het beste is voor de huid, en passen de behandeling hierop aan.

Kies voor de 100% natuurlijke, traditionele Chinese behandelsmethoden van Oolaboo of geniet van de weldaad van de zee met de producten van Thalgo.

Oolaboo facials

Voeding voor de huid

 

De appetizing ceremony bestaat uit een bijzonder handenwasritueel, gebaseerd op een oude Japanse traditie welke een nieuw begin symboliseert. Deze welcome ceremony vormt de belangrijke basis voor de Oolaboo face ceremonies. De juiste keuze van de geschikte behandeling en producten wordt door middel van de ‘skin mirror’ analyse, op basis van de 5 elementen, volledig afgestemd op uw huidconditie voor het meest optimale resultaat.

Iedere Oolaboo face ceremony bestaat uit een 2-fasen gezichtsmassage. Er wordt gestart met een shiatsu drukpuntmassage, terwijl er gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke essentiële oliën (oolaboo essential cocktail), om uw huid intensief te verjongen, te zuiveren of te verzachten. De ceremony wordt vervolgd met een ontspanningsmassage van het gelaat, decolleté, nek en schouders.

Dankzij de natuurlijke en bio-actieve ingrediënten staat Oolaboo voor huidverbetering van het hoogste niveau! Boek nu één van de vier Oolaboo face ceremonies om deze unieke behandelingen te ervaren.

40 minuten

 

Handenwasritueel
Reiniging

Diepte reiniging
Masker of massage
Dag of nacht verzorging
Advies

Instant zegt het al: een korte en effectieve behandeling. Tijdens deze voedende, herstellende en beschermende behandeling maken we gebruik van anti-oxidanten en bieden we een effectieve bescherming tegen externe, agressieve biologische- en milieu-invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken.

 

70 minuten

Handenwasritueel
Reiniging
Diepte reiniging + onzuiverheden verwijderen
Epileren of waxen
Masker
Massage
Dag of nachtverzorging
Advies

Belangrijke focus tijdens deze behandeling is om de huid sterk te voeden, te herstellen, te kalmeren en optimaal te beschermen!. Deze ‘boost’ behandeling op basis van antioxidanten en vitaminen is speciaal aanbevolen voor gevoelig, couperose/rosacea en weerstandloze huidcondities en biedt een effectieve bescherming tegen externe, agressieve milieu-invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken.

60 minuten
Handenwasritueel

Reiniging

Diepte reiniging + onzuiverheden verwijderen

Masker ceremony

Dag of nachtverzorging

Advies

 

Uitermate geschikt voor vette en onzuivere huidcondities en een huid met acne. De behandeling brengt de huid terug in balans met als doel de talgproductie te normaliseren en door een adstringerende werking de poriën te verfijnen. Het resultaat is een frisse, egale en zuivere huid. Dankzij prebiotica en bio-actieve ingrediënten wordt de huid effectief gereinigd, zonder daarbij de talgklieren te prikkelen, zodat de huid optimaal in balans wordt gebracht.

75 minuten

Handenwasritueel
Reiniging
Dieptereiniging + onzuiverheden verwijderen
Epileren of waxen
Luxury anti-aging masker
Massage
Dag of nachtverzorging
+Advies

Voor het ultieme gevoel van luxe, exclusiviteit én een fantastisch anti-aging resultaat is deze truffel indulgence ceremony ontwikkeld. De heerlijke geursensatie, de ontspannende massagegrepen en de meest kostbare en intensieve bio-actieve ingrediënten zorgen ervoor dat uw huid er jong, zacht, egaal, gelift en stralend uitziet! Een exclusieve samenstelling met witte truffel heeft een anti-verouderende en een rimpelvullende werking. Anti-oxidanten, vitamines en fyto-endorfine helpen om vrije radicalen te bestrijden en de aanmaak van collageen in de huid te verhogen. 

50 minuten

 

Gebaseerd op de Japanse thee ceremony is de “pamper me tanquil tea” ceremony ontstaan. De sleutelwoorden voor deze unieke ceremony zijn: voeden, beschermen, beleven. Laat u meevoeren met de holistische massage technieken uit het Westen, Oosten en Hawaii. De huid wordt overspoeld met voedende en hydraterende ingrediënten, voor een frisse, gezonde uitstraling. Warme olie, lange bewegingen met hand en onderarmen, en heerlijke ontspannende muziek om bij weg te dromen.

75 minuten    

 

Met de intensieve, wetenschappelijk onderbouwde producten van het skin rebirth program, is de Medic skin rebirth ceremony ontwikkeld. Door deze behandeling is er direct zichtbaar anti-aging resultaat op de huid. De producten zijn samengesteld met geavanceerde bio-actieve ingrediënten zoals, glutaprol, oligohyaferre en salmin. Zij werken op het celniveau van de huid en zijn ontworpen om de specifieke effecten van huidveroudering op semi-medisch niveau tegen te gaan.

Met een unieke massage die wordt toegepast volgens een oude Chinese massage techniek. Door de guashatherapie worden opmerkelijke resultaten geboekt. Dit komt doordat guasha tijdens een behandeling inwerkt op huid, bindweefsel, lymfestelsel, meridianen, spieren, bloedvaten en zenuwen.

Voor de eerste ontmoeting om het verzorgen van de huid te ervaren is de quick & clean uitermate geschikt.

Quick & Clean behandeling:
Reinigingsmilk
Peeling
Onzuiverheden verwijderen
Lotion
Afsluitende dag- of nachtverzorging

Een Vita Marine Mini is een mooi begin van de schoonheidsverzorging, laat uw huid stralen doordat deze de verzorging heeft gekregen die iedere huid nodig heeft.

Vita Marine mini behandeling:
Reinigingsmilk
Peeling
Onzuiverheden verwijderen
lotion
Wenkbrauwen harsen
Crèmemasker
Afsluitende dag- of nachtverzorging

De mannenhuid heeft ook verzorging nodig!

Herenbehandeling: 
Reinigingsgel
scrub
Onzuiverheden verwijderen
Lotion
Massage
Oogverzorging
Afsluitende dag of nachtverzorging.

Voor deze behandeling gebruiken wij de speciale mannenlijn van Thalgo.

In deze behandeling gebruiken wij, naast op uw huidtype afgestemde verzorging, de Aquatic producten.

Deze Aquatic producten geven u nieuwe energie en een fris gevoel. De behandeling wordt gestart met een warme doek gedrenkt in de Aquatic Essence. Dit diepblauwe product met een heerlijke geur laat u meteen ontspannen en reinigt op zachte wijze uw huid. Daarna maakt u kennis met het cleansing ritueel waarbij u een speciale penseelmassage ontvangt. Dankzij dit prachtige ritueel krijgt u antwoord op de behoefte aan ontspanning en verzorging…

Facial Marine behandeling:
Aquatic Essence opening
Cleansing ritual
Marine Mist zeewaterconcentraat
Peeling
Onzuiverheden verwijderen
Lotion
Wenkbrauwen harsen
Aquatic massage
Crèmemasker
Oogverzorging
Afsluitende dag- of nachtverzorging

Heeft uw huid na vakantie of strenge vorst een duwtje in de rug nodig om weer op eigen kracht te kunnen stralen? Verwen uw huid en uzelf met het toppunt van luxe die de Beauté marine u kan bieden.

Beauté Marine behandeling:
Welkomstmassage
Aquatic Essence opening
Cleansing ritual
Marine Mist zeewaterconcentraat
Peeling
Onzuiverheden verwijderen
Lotion
Wenkbrauwen harsen
Aquatic massage
Speciaal masker
Werkstoffen concentraat
Oogverzorging
Afsluitende dag- of nachtverzorging

Het “Terre & Mer” by Thalgo programma.

Terre & Mer by Thalgo:
Lavendel rugmassage
Reinigingsmilk
Peeling
Onzuiverheden verwijderen
Lotion
Wenkbrauwen harsen
Werkstofconcentraat
Stempelmassage met essentiële oliën
Crème masker
Biologisch warm Thalgoderm mask
Drukpuntmassage
Afsluitende Fluid, crème of zalf

In deze serene en ontspannen sfeer kunnen onze klanten genieten van puur biologische verzorging op maat. Met maar liefst drie massage’s en twee maskers!

 

De luxueuze verzorging met “Terre & Mer”, de 100% biologische lijn van Thalgo, begint met een welkomstmassage en een rustgevende rugmassage. Hierbij worden massageoliën afkomstig van olie van olijven, zachte amandel, lavendel en hazelnoot gebruikt. Een heerlijke verwelkoming voor de klant en meteen een uitnodiging voor een diepe ontspanning.

Dan volgt de gelaatsverzorging met eerst een grondige reiniging met reinigingsmelk op basis van biologische oranjebloesem, een lotion en een zeepeeling met amandelpoeder en rode algen.

Daarna is het tijd voor de echte behandeling. Met kleine “Mediterrane stempels” oefent de schoonheidsspecialiste druk uit op het gezicht van de klant om de gelaatstrekken te ontspannen.

Actieve bestanddelen op basis van vooraf op het gezicht aangebrachte essentiële oliën, kunnen op deze manier beter indringen.

Op basis van jouw unieke huid kiest de schoonheidsspecialiste:

een “anti-age” concentraat waarin plantaardige oliën worden gemengd met onsterfelijke essentiÎle bio-oliën van rozen en Roomse kamille.

Of een “kalmerend” concentraat op basis van plantaardige oliën en essentiële bio-oliën van de zonnebloem, jeneverhout en koriander.

De actieve fase eindigt met een voedend masker op basis van biologische olijvenbladeren die warm onder het Thalgoderm Bio rubber masker worden aangebracht. Dit bevordert het indringen van de actieve stoffen en geeft de huid een comfortabel en vol gevoel.

De behandeling zal worden afgesloten met een drukpuntmassage.

 

Uitgebreid, ultiem genieten!

Kunt u niet wachten? Boek nu een heerlijk ontspannende facial van Oolaboo of Thalgo! Gaat u voor intens voedende behandelingen volgens chinese behandelwijzen? Of kiest u voor een facial uitgaande van de kracht van de zee?

Oolaboo facials
Totale ontspanning volgens de Chinese behandelwijze, met puur natuurlijke producten. Boek één van onze gezichtsbehandelingen van Oolaboo!

Vul onderstaand formulier nu in en wij nemen zsm contact met je op:

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht

Facials Thalgo
Totale ontspanning, uw wenkbrauwen modeleren en ook nog even onzuiverheden verwijderen? De gevarieerde gezichtsbehandelingen van Thalgo beantwoorden ieders wens.

Boek één van de verschillende Thalgo facials!

Vul onderstaand formulier nu in en wij nemen zsm contact met je op:

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht