Skin rejuvenation

Skin rejuvenation huidverbetering

In een flits weer jong

Met de jaren wordt de huid helaas minder stevig, en ontstaan er rimpeltjes, lijntjes, couperose en hyperpigmentaties. Gelukkig is dit met de nieuwste technologieën goed te behandelen! Door middel van flitslicht van het medische merk Medcos krijgt de huid weer een frisse en jonge uitstraling.

Skin rejuvenation helpt onder anderen bij problemen als:

Pigmentafwijkingen: waaronder sproeten, hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken en zwangerschapsmasker.
Bloedvatafwijkingen: waaronder algehele roodheid en couperose.
Collageenafwijkingen: waaronder kleine rimpels en lijntjes en algehele verslapping van de huid.
Talgklierafwijkingen: waaronder acne, verwijde poriën en littekenweefsel.

Hoe werkt het?

De huid neemt het licht van de MedCos IPL op waar het wordt omgezet in warmte. Dit proces stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en de productie van nieuw collageen en elastine. De huid zal frisser en jonger tonen en de textuur van de huid verbetert zienderogen.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van het type behandeling, ernst van de aandoening en de conditie van de huid. Voor het behandelen van rimpeltjes zal na gemiddeld 6 behandelingen een mooi resultaat te zien zijn. Voor hyperpigmentatie en couperose zal na gemiddeld 3 – 5 behandeling een goed resultaat zichtbaar zijn.

In overleg met ons team kunt u uw eigen Skin en Body Programma samenstellen. Vraag naar de diverse mogelijkheden voor dagarrangementen, waarbij u ontspanning en inspanning kunt combineren.

huidverjonging

medcos