Oolaboo

Pure voeding voor de huid

‘I am Oolaboo’

Oolaboo is een Nederlands merk dat staat voor natuurlijke huid-en haar verbetering. De huidverbeterende producten zijn samengesteld uit bio-actieve werkstoffen. In tegenstelling tot vrijwel alle cosmeticaproducten, zijn de Oolaboo producten 100% vrij van schadelijke stoffen zoals: parabenen, minerale oliën, PEG, siliconen en sulfaten. De producten bevatten slechts ingrediënten die onze huid kan absorberen. Om deze redenen gebruiken wij dit innovatieve merk in onze verschillende behandelingen!

 

Echte schoonheid ontstaat pas als lichaam en geest in balans zijn

Oolaboo behandelingen gebeuren volgens de Chinese filosofie, met het perspectief dat onze huid weerspiegelt hoe we ons van binnen voelen. De behandelingen van Oolaboo zijn daarom gebaseerd op de vijf elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water.

Linking inner and outer beauty

Zowel van binnen als van buiten gezond. Oolaboo ontwikkelt producten om onze huid en haar van binnenuit te verzorgen, en combineert dit met op voeding gebaseerde geconcentreerde en doeltreffende cosmetica voor de buitenkant. In laboratoria zijn de bijzondere en werkzame stoffen van super foodies verwerkt in intens verzorgende haar- en huidproducten

 

Huidverbetering van het hoogste niveau dankzij natuurlijke en bio-actieve ingrediënten!

 

Meer informatie over de unieke en effectieve Oolaboo producten.

oolaboo