Permanente Make-up

Permanente make-up

Heerlijk uitslapen, niet langer worstelen met alle make-upjes:

Moeiteloos Mooi!

Tiga Beauty&Spa is specialist op het gebied van permanente make-up. Voor iedereen die er dag en nacht goed en verzorgd uit wil zien bieden wij vakkundig aangebrachte permanente make-up. Bespaar zeeën van tijd, en wordt voortaan opgemaakt wakker met  wenkbrauwen en eyeliner perfect in model.

Permanente make-up is een uitkomst voor mensen met weinig tijd, geen handigheid in het aanbrengen van make-up, allergieën voor bestanddelen in make-up, of geen of slecht gevormde wenkbrauwen.

Permanente make-up

Naast de gewone techniek met naaldjes gebruiken wij als één van de eersten de mesjestechniek voor het zetten van hairstrokes voor levensechte wenkbrauwen!

Hairstrokes met mesjes is de nieuwste techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. Ecuri Cosmetics heeft een ingenieus mesje ontwikkeld waarmee in een oogwenk mooie wenkbrauwen kunnen worden gemaakt en zo is er dus geen apparatuur nodig.

De aangebrachte haartjes zijn flinterdun, messcherp
en niet van echt te onderscheiden.

Met een flinterdunne naald wordt een speciaal, veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanent Make-up langzaam lichter. Afhankelijk van de toegepaste techniek blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi.


De voordelen:

  • Je bent mooi opgemaakt, en je make-up zit altijd met dezelfde kwaliteit
  • Je bespaard zeeën van tijd
  • Make-up loopt nooit meer uit door zwemmen of rimpelvorming
  • Van nature fijne wenkbrauwen worden mooi en vol

Wij maken gebruik van het professionele merk Ecuri, dé expert van Europa!

permanente make-up